за нас

Consol е международно предприятие, фокусирано върху стоманен колан и система за шофиране на стоманени колани. След години на натрупване и непрекъснато развитие на индустрията, ние можем да осигурим надеждна система за стоманени колани и стоманени колани на клиентите по целия свят. Настояваме за стоманен колан като основа на основната технология, се стреми да осигури професионално решение за предаване на стоманени колани за различни индустрии, включително хранително-вкусовата промишленост, химическата промишленост, композитната промишленост, каучуковата промишленост, филмова индустрия и т. н. За consol качеството е единственото ни убеждение. Целта, която преследваме, е да създадем стойност за нашите клиенти, да решим проблемите за клиентите прагматично и да донесем ползи и промоция на клиентите. Consol, разположен в гуанджоу, който е центърът на града на делтата на река перла, чрез създаване на клонове и агент сътрудничество начин, consol създаде мрежа за обслужване на клиенти, обхващаща повечето страни по света. без значение къде се намирате, нашите стоманени колани всички могат да бъдат изпратени, включително монтаж и следпродажбено обслужване. През последните 10 години consol изнася в над 30 страни, включително сащ, русия, канада, корея, южна африка, иран, турция, украйна, саудитска арабия, испания, холандия, бразилия, малайзия, тайланд, индия, пакистан, филипини, индонезия, Виетнам... и consol изгради пълна система за продажби и следпродажбено обслужване, ние можем да организираме координиране на инсталационната услуга, която е близо до вашия завод, за да се гарантира най-доброто качество на услугата.

Виж повече

новини

Втвърдяване на алуминиев сулфат: ключов компонент в индустрията за строителни и декоративни материали

Въведение: в сферата на индустрията за строителни и декоративни материали, по-специално в сектора на стоманените материали, процесът на втвърдяване на алуминиев сулфат е от изключителна важност. Тази статия ще се задълбочи в интригуващия свят на втвърдяване на алуминиев сулфат и неговото значение в производството на стоманени ленти и намотки. Разбиране на алуминиев сулфат втвърдяване: алуминий


Революционен pastillator на едро носи иновации в химическата промишленост

В бързо развиващата се химическа индустрия, променящ играта продукт, наречен pastillator на едро, прави вълни. Тази иновативна технология има потенциал да революционизира производствения процес и да подобри производителността на компаниите по целия свят.


2019 шанхайска изложба за филмови технологии! Consol система от стоманени колани за отливане на филм.


Consol стоманен колан за iqf замразяване линия, висока якост конвейер стоманен колан

Consol стоманен колан за iqf замразяване линия, висока якост конвейер стоманен колан


Риболов и морски дарове експо 2018

Китай международен (гуанджоу) риболов и морски дарове изложение 2018


22-ра изложба за печене в китай

Нашата компания успешно участва в 22-то изложение за печене в китай!


Филм & лента expo 2018 шенжен

Филм & лента expo 2018 шенжен


Двойна стомана колан flaker преговори

Ноември 12,2018 чуждестранни клиенти договориха проект за двоен метален колан за алуминиев сулфат!


Виж повече