Πληροφορίες για τη

CONSOL είναι μια διεθνής επιχείρηση που επικεντρώνεται στο σύστημα κίνησης ζωνών χάλυβα και χάλυβα. Μετά από χρόνια συσσώρευσης της βιομηχανίας και συνεχής ανάπτυξης, Μπορούμε να παρέχουμε αξιόπιστο σύστημα χάλυβα ζώνης και ζώνης χάλυβα σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Επιμένουμε στην ζώνη χάλυβα ως βάση της βασικής τεχνολογίας, επιδιώκουμε να παράσχουμε επαγγελματική λύση μεταφοράς χάλυβα για διάφορες βιομηχανίες, 'Επιτροπή Για την Κονσόλ, η ποιότητα είναι η μόνη μας πεποίθηση. Ο στόχος που επιδιώκουμε είναι να δημιουργήσουμε αξία για τους πελάτες μας, να λύσουμε τα προβλήματα για τους πελάτες ρεαλιστικά, και να φέρει οφέλη και προώθηση στους πελάτες. Κονσόλ που βρίσκεται στο Guangzhou η οποία είναι η κέντρο της πόλης του μαργαριτάρι ποταμού δέλτα, με τη δημιουργία υποκαταστημάτων και πράκτορας τρόπο συνεργασίας, Η Consol έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών που καλύπτει τις περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο. Όπου και να βρίσκεστε, η ζώνη μας μπορούν να σταλούν όλα, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης και της υπηρεσίας μετά την πώληση. Τα τελευταία 10 χρόνια, η Consol εξήγαγε σε πάνω από 30 χώρες, όπως ΗΠΑ, Ρωσία, Καναδάς, Κορέα, Νότια Αφρική, Ιράν, Τουρκία, Ουκρανία, Σαουδική Αραβία, Ισπανία, Ολλανδία, Βραζιλία, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Ινδία, Πακιστάν, Φιλιππίνες, Ινδονησία, Βιετνάμ...και Consol χτίστηκε ένα πλήρες σύστημα πωλήσεων και μετά πώλησης υπηρεσιών, Μπορούμε να κανονίσουμε την υπηρεσία εγκατάστασης συντονισμού που βρίσκεται κοντά στο εργοστάσιό σας, για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα των υπηρεσιών.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Συγκόλληση θειικού αργιλίου: Βασικό στοιχείο στη βιομηχανία κατασκευής και διακοσμητικών υλικών

Εισαγωγή: Στον τομέα της βιομηχανίας οικοδομικών και διακοσμητικών υλικών, ειδικά στον τομέα των χαλυβουργικών υλικών, η διαδικασία στερεοποίησης του θειικού αργιλίου είναι υψίστης σημασίας. Αυτό το άρθρο θα απομακρυνθεί στον ενδιαφέροντα κόσμο της στερεοποίησης θειικού αλουμινίου και η σημασία του στην παραγωγή λωρίδων και πηνίων από χάλυβα. .. Κατανόηση θειικού αργιλίου στερεοποίηση: Αλόι


Επαναστατικός χονδρικός παστίλας φέρνει καινοτομία στη χημική βιομηχανία

Στην ταχέως εξελιχόμενη χημική βιομηχανία, ένα παιχνίδι-αλλαγμένο προϊόν που ονομάζεται χονδρική παστίλια κάνει κύματα. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να επαναστατήσει τη διαδικασία κατασκευής και να βελτιώσει την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.


Ζώνη χάλυβα κονσόλας για γραμμή κατάψυξης IQF, ζώνη μεταφοράς υψηλής αντοχής.

Ζώνη χάλυβα κονσόλας για γραμμή κατάψυξης IQF, ζώνη μεταφοράς υψηλής αντοχής.


ΑΛΙΕΙΑ & ΣΑΦΟΔΟΤΕΣ ΕΞΠΟΥ 2018

ΚΙΝΑ ΔΙΕΘΝΕΙΑΚΗ( ΓΑΓΖΖΟΥ)


22 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΙΝΑΣ

Η εταιρεία μας συμμετείχε με επιτυχία στην 22η Κίνα Ψήσιμο Έκθεση!


ΣΥΝΟΛΟ

ΣΥΝΟΛΟ


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΧΑΛΙΟΥ

Νοεμβρίου12,2018 ξένοι πελάτες διαπραγμάτευσαν το πρόγραμμα για τη διπλή ζώνη χάλυβα για τη θειική αλουμινίου!


Δείτε περισσότερα