TIETOJA

CONSOL on kansainvälinen yritys, joka keskittyy teräsvöiden ja teräsvöiden ajojärjestelmään. Teollisuuden vuosien kasautumisen ja jatkuvan kehityksen jälkeen, Voimme tarjota luotettavan teräsvö- ja teräsvöjärjestelmän asiakkaille ympäri maailmaa. Vaadimme, että teräsvyö on perustana teknologiaa, pyritään tarjoamaan ammattimaista teräsvöiden siirtoa eri teollisuudenaloille, Elintarviketeollisuus, kemianteollisuus, komposiittiteollisuus, kumiteollisuus, elokuvavalu Konsolille laatu on ainoa uskomuksemme. Tavoitteenamme on luoda arvoa asiakkaillemme, ratkaista ongelmat asiakkaille käytännöllisesti, ja tuoda etuja ja edistämistä asiakkaille. Konsol sijaitsee Guangzhou, joka on keskellä kaupunkia helmi joki delta, perustamalla sivukonttorit ja agentti yhteistyö tapa, Consol on perustanut asiakaspalveluverkon, joka kattaa suurimman osan maita ympäri maailmaa. Olisipa missä oletkin, teräsvyöhykkeemme voidaan lähettää kaikki asennukseen ja myynnin jälkeiseen palveluun. Viimeksi kuluneiden kymmenen vuoden aikana Consol vietiin yli 30 maahan, kuten Yhdysvalloissa, Venäjällä, Kanadassa, Koreassa, Etelä-Afrikkassa, Iranissa, Turkissa, Ukrainassa, Saudi-Arabia, Espanja, Hollanti, Brasilia, Malesia, Thaimaa, Intia, Pakistan, Filippiinit, Indonesia, Vietnam ...Ja Consol rakensi täydellinen myynti- ja myynnin jälkeinen palvelujärjestelmä, Voimme järjestää koordinaattien asennuspalvelun, joka on lähellä tehtaan, varmistaaksemme parhaan palvelun laadun.

Katso lisää

UUTISET

Alumiinisulfaatin kiinnittäminen: Keskeinen komponentti rakennus- ja koristemateriaaliteollisuudessa

Johdanto: Rakennus- ja koristemateriaaliteollisuuden alueella, erityisesti terästeollisuuden sisällä, alumiinisulfaatin kiinteyttämisprosessi on erittäin tärkeä. Tämä artikkeli kaivaa kiehtovaa maailman alumiinisulfaatti kiinteistön ja sen merkitys teräsnauhat ja kelat .. Ymmärtäminen alumiinisulfaatti kiinnitys: Alu

2023-07-28 Katso lisää

Vallankumouksellinen tukkupastillaattori tuo innovointia kemianteollisuudelle.

Nopeasti kehittyvässä kemianteollisuudessa peliä muuttava tuote nimeltä tukkupastillaattori tekee aaltoja. Tämä innovatiivinen teknologia voi mullistaa valmistusprosessia ja parantaa yritysten tuottavuutta eri puolilla maailmaa.

2023-07-20 Katso lisää

2019 Shanghai elokuvateknologian näyttely!

2019-06-14 Katso lisää

Konsoliteräsvyö IQF jäädytyslinjalle, vahva kuljetinvyö

Konsoliteräsvyö IQF jäädytyslinjalle, vahva kuljetinvyö

2019-03-26 Katso lisää

KALASTUS

KIINAN INTERNATIONAL(GUANGZHOU) FISHERY & SEAFOOD EXPO 2018.

2019-01-19 Katso lisää

22 JA KIINAN TARKASTUS

Yrityksemme osallistui onnistuneesti 22. Kiinan leivinnäyttelyyn!

2019-01-19 Katso lisää

FILM & TAPE EXPO 2018 SHENZHEN

FILM & TAPE EXPO 2018 SHENZHEN

2018-11-23 Katso lisää

Kaksinkertainen terästä

Marraskuu12,2018 ulkomaiset asiakkaat neuvottelivat alumiinisulfaatin kaksinkertaisesta teräsvyöhykkeestä!

2018-11-11 Katso lisää

Katso lisää