RóLUNK

Consol egy nemzetközi vállalkozás összpontosító acél öv és acél öv vezetési rendszer. Évek után az ipar felhalmozódása és folyamatos fejlesztés, tudjuk biztosítani a megbízható acél öv és acél öv rendszer az ügyfelek a világ minden tájáról. Ragaszkodunk az acélöv, mint az alapja a fő technológia, igyekszik, hogy a professzionális acél öv átviteli megoldás a különböző iparágak, beleértve az élelmiszeripar, vegyipar, kompozit ipar, gumi ipar, film casting ipar, stb. Consol számára a minőség az egyetlen hitünk. A cél, amit folytatunk, hogy értéket teremtsünk ügyfeleinknek, pragmatikusan oldjuk meg az ügyfelek problémáit, és előnyöket és promóciót nyújtsunk az ügyfeleknek. Consol található guangzhou, amely a központ városa a gyöngy folyó delta, létrehozásával ágak és ügynök együttműködés módon, a consol egy ügyfélszolgálati hálózatot hozott létre, amely a világ legtöbb országát lefedi. nem számít, hol vagy, az acélszalagunk minden küldhető, beleértve a telepítést és az értékesítés utáni szolgáltatást. Az elmúlt 10 évben, consol exportált több mint 30 országban, beleértve az usa-ban, oroszország, kanada, korea, dél-afrika, irán, törökország, ukrajna, szaúd-arábia, spanyolország, hollandia, brazília, malajzia, thaiföld, india, pakisztán, fülöp-szigetek, indonézia, Vietnam... és a consol épített egy teljes értékesítési és értékesítés utáni szolgáltatási rendszer, tudunk gondoskodni koordinál telepítési szolgáltatás, amely közel van az üzem, hogy biztosítsa a legjobb szolgáltatás minőségét.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Megszilárdulása alumínium-szulfát: a legfontosabb összetevő az épület és a dekoratív anyagok ipar

Bevezetés: az épület-és dekoratív anyagipar területén, különösen az acélanyagok ágazatán belül az alumínium-szulfát megszilárdulási folyamata a legnagyobb jelentőségű. Ez a cikk az alumínium-szulfát megszilárdulás és annak jelentősége az acélszalagok és tekercsek gyártásában érdekes világába merül. Alumínium-szulfát megszilárdulás: timsó

2023-07-28 mutass többet

A forradalmi nagykereskedelmi pastillátor innovációt hoz a vegyipar számára

A gyorsan fejlődő vegyiparban a nagykereskedelmi pastillátor nevű vadváltó termék hullámokat készít. Ez az innovatív technológia képes forradalmasítani a gyártási folyamatot és javítani a termelékenységet a vállalatok világszerte.

2023-07-20 mutass többet

2019-06-14 mutass többet

Consol acél öv iqf fagyasztási vonal, nagy szilárdságú szállítószalag acél öv

Consol acél öv iqf fagyasztási vonal, nagy szilárdságú szállítószalag acél öv

2019-03-26 mutass többet

Fishery & seafood expo 2018

Kína nemzetközi (guangzhou) halászati és tenger gyümölcsei expo 2018

2019-01-19 mutass többet

22. kína sütés kiállítás

Cégünk sikeresen részt vett a 22. kínai sütés kiállításon!

2019-01-19 mutass többet

Film & tape expo 2018 shenzhen

Film & tape expo 2018 shenzhen

2018-11-23 mutass többet

Dupla acél öv flaker tárgyalás

November12,2018 külföldi ügyfelek tárgyalt projekt dupla acélszalag flaker alumínium-szulfát!

2018-11-11 mutass többet

mutass többet