за нас

CONSOL е меѓународна претпријатија која се фокусира на челичниот појас и системот за возење на челични појаси. После години акулација на индустријата и континуираниот развој, Можеме да им обезбедиме сигурен челичен појас и челичен појас на клиентите низ целиот свет. Инсистираме на челичната ремена како основа на основната технологија, се обидуваме да обезбедиме професионално решение за пренесување на челични ремени за разни индустрии, Вклучувајќи ја храната, хемиската индустрија, компјутерна индустрија, гумена индустрија, филмска кастна индустрија. За Консол, квалитетот ни е единствената верба. Целта што ја бараме е да создадеме вредност за нашите муштерии, да ги решиме проблемите за клиентите прагматично, и донесе бенефиции и унапредување на муштериите. Консоло лоцирано во Гуангузо, кој е центарот на реката, делта, со воспоставување на гранки и агентска соработка, Консол постави мрежа на клиентите кои ги покриваа повеќето земји низ целиот свет. Каде и да сте, нашиот челичен појас може да биде испратен, вклучувајќи ги инсталирањето и услугите. Во изминатите 10 години, Консол извозен во повеќе од 30 земји, вклучително и САД, Русија, Канада, Кореја, Јужна Африка, Иран, Турција, Украина, Саудиска Арабија, Шпанија, Холандија, Бразил, Малезија, Тајланд, Индија, Пакистан, Филипини, Индонезија, Виетнам... и Консол изгради комплетен систем за продажба и продавање. Можеме да го организираме координирањето на услуга која е близу до твојата фабрика, за да ја осигураме најдобрата квалитетот на службата.

Гледај Повеќе

Вести

Солидификација на алуминиумот суфат: Клучен компонент во зградата и декоративната материјална индустрија

Вовед: Во кралството на градежната и декоративната индустрија, конкретно во секторот на челични материјали, Процесот на алуминиумски сулфат е од најголема важност. Оваа статија ќе го разгледа заинтересираниот свет на алумниумскиот сулфат и неговата значење во производството на челикни и натпревари .. Разбирање сосолнификување на алуминиумот: Алум


Револуционерна голосна пастилатор носи иновација во хемиската индустрија


Консолски челичен појас за IQF замрзнувачки линија, висока силна конвеер челична ремена

Консолски челичен појас за IQF замрзнувачки линија, висока силна конвеер челична ремена


ПРИСТИЈА и СЕФИОТО ПРОСТОТ 2018

CHINA INTERNATIONAL (GUANGZHOU) ПРЕДИЈА и СЕФООТ ЕКСПО 2018.


22 И КИНА СЕГА СЕКШИБИЦИЈА

Нашата компанија успешно учествуваше во 22-тиот Кинески изложба!


ФИЛМ и ТАПЕ ЕКСПО 2018 ШЕНЗЕН

ФИЛМ и ТАПЕ ЕКСПО 2018 ШЕНЗЕН


ДОБЛЕЛ СТЕЛ БЕЛТ НЕГОТИЈАЦИЈА

12-ти ноември 2018, странските клиенти преговараа за проектот за двојно челик за алуминиумски сулфат!


Гледај Повеќе