OVER

CONSOL is een internationale onderneming die zich richt op het aandrijfsysteem van stalen riem en stalen riem. Na jaren van industriële accumulatie en continue ontwikkeling, kunnen we een betrouwbaar stalen riem-en stalen riemsysteem bieden aan klanten over de hele wereld. We dringen aan op stalen riem als basis van de kerntechnologie, streven naar professionele stalen riem transmissie-oplossing voor verschillende industrieën, waaronder de voedingsindustrie, de chemische industrie, de composietindustrie, de rubberindustrie, de filmgietindustrie, enz. Voor Consol is kwaliteit ons enige geloof. Het doel dat we nastreven is om waarde te creëren voor onze klanten, de problemen voor klanten pragmatisch op te lossen en voordelen en promotie voor de klanten te brengen. Consol, gelegen in Guangzhou, het centrum van de parelrivierdelta, heeft Consol door het opzetten van filialen en samenwerking met agenten een klantenservicenetwerk opgezet dat de meeste landen over de hele wereld bestrijkt. Het maakt niet uit waar u bent, onze stalen riem kan allemaal worden verzonden naar, inclusief installatie en service na verkoop. In de afgelopen 10 jaar exporteerde Consol naar meer dan 30 landen, waaronder de VS, Rusland, Canada, Korea, Zuid-Afrika, Iran, Turkije, Oekraïne, Saoedi-Arabië, Spanje, Nederland, Brazilië, Maleisië, Thailand, India, Pakistan, Filippijnen, Indonesië, Vietnam... En Consol bouwde een compleet verkoop-en after-sales service-systeem, we kunnen coördineren installatieservice die dicht bij uw fabriek ligt, om de beste servicekwaliteit te garanderen.

Bekijk meer

NIEUWS

Stolding van aluminiumsulfaat: een sleutelcomponent in de bouw-en decoratieve materialenindustrie

Inleiding: Op het gebied van de bouw-en decoratieve materialenindustrie, specifiek binnen de staalmaterialensector, is het stollingsproces van aluminiumsulfaat van het grootste belang. Dit artikel zal zich verdiepen in de intrigerende wereld van het stollen van aluminiumsulfaat en de betekenis ervan bij de productie van stalen strips en spoelen. Inzicht in de solidificatie van aluminiumsulfaat: aluin

2023-07-28 Bekijk meer

Revolutionaire groothandelspastillator brengt innovatie in de chemische industrie

In de snel evoluerende chemische industrie maakt een baanbrekend product, de Wholesale Pastillator, furore. Deze innovatieve technologie heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in het productieproces en de productiviteit voor bedrijven over de hele wereld te verbeteren.

2023-07-20 Bekijk meer

2019 Shanghai filmtechnologie tentoonstelling!

2019 Shanghai filmtechnologie tentoonstelling! CONSOL stalen riemsysteem voor filmgieten.

2019-06-14 Bekijk meer

Consol stalen riem voor IQF vrieslijn, hoge sterkte transportband stalen band

Consol stalen riem voor IQF vrieslijn, hoge sterkte transportband stalen band

2019-03-26 Bekijk meer

VISSERIJ EN ZEEVRUCHTEN EXPO 2018

CHINA INTERNATIONAL(GUANGZHOU) VISSERIJ & ZEEVRUCHTEN EXPO 2018

2019-01-19 Bekijk meer

22E CHINA BAKTENTOONSTELLING

Ons bedrijf heeft met succes deelgenomen aan de 22e China Baking Exhibition!

2019-01-19 Bekijk meer

FILM & TAPE EXPO 2018 SHENZHEN

FILM & TAPE EXPO 2018 SHENZHEN

2018-11-23 Bekijk meer

DUBBELE STAALRIEM ONDERHANDELING VAN FLAKER

12 November 2018 buitenlandse klanten onderhandelden over project over dubbele staalbelt flaker voor aluminiumsulfaat!

2018-11-11 Bekijk meer

Bekijk meer