DESPRE

CONSOL este o întreprindere internațională care se concentrează asupra sistemului de conducere a centurilor de oțel și a centurilor de oțel. După ani de acumulare a industriei și dezvoltare continuă, putem furniza sistem de centură de oțel și centură de oțel pentru clienții din întreaga lume. Insistăm pe centura de oțel ca bază a tehnologiei de bază, încercarea de a oferi profesionale de transmisie centura de oțel pentru diferite industrii, inclusiv industria alimentară, industria chimică, industria compozită, industria cauciucului, industria turnării filmelor, etc. Pentru Consol, calitatea este singura noastră convingere. Scopul pe care îl urmărim este să creăm valoare pentru clienţii noştri, să rezolvăm problemele pentru clienţi în mod pragmatic, și să aducă beneficii și promovare clienților. Consol situat în Guangzhou, care este centrul orașului de delta pe perle râu, prin înființarea filiale și modul de cooperare agent, Consol a creat o rețea de servicii clienți acoperă majoritatea țărilor din întreaga lume. Indiferent unde vă aflaţi, cureaua noastră de oţel poate fi trimisă la toate, inclusiv la instalare şi la serviciul post-vânzare. În ultimii 10 ani, Consol a exportat în peste 30 de țări, inclusiv SUA, Rusia, Canada, Coreea, Africa de Sud, Iran, Turcia, Ucraina, Arabia Saudită, Spania, Olanda, Brazilia, Malaysia, Thailanda, India, Pakistan, Filipine, Indonezia, Vietnam... Și Consol a construit un sistem complet de vânzări și post-vânzare de servicii, putem aranja serviciul de instalare coordonate care este aproape de uzina dumneavoastră, pentru a asigura cea mai bună calitate a serviciului.

Vezi mai mult

INFORMARE

Solidificarea sulfatului de aluminiu: o componentă cheie în industria de construcţii şi materiale decorative

Introducere: În domeniul industriei de construcții și materiale decorative, în special în sectorul materialelor oțel, procesul de solidificare a sulfatului de aluminiu este de o importanță extrem de importantă. Acest articol se va desprinde în lumea intrigantă de solidificare a sulfatului de aluminiu și semnificația acestuia în producția de benzi și bobine de oțel .. Solidificarea sulfatului de aluminiu: Alu

2023-07-28 Vezi mai mult

Pastillator revoluţionar aduce inovaţie industriei chimice

În industria chimică în evoluţie rapidă, un produs care schimbă jocul numit Pastillatorul cu gros face valuri. Această tehnologie inovatoare are potențialul de a revoluționa procesul de fabricație și de a îmbunătăți productivitatea pentru întreprinderile din întreaga lume.

2023-07-20 Vezi mai mult

2019-06-14 Vezi mai mult

Curea de oțel consol pentru linia de congelare IQF, rezistenta benzi transportor

Curea de oțel consol pentru linia de congelare IQF, rezistenta benzi transportor

2019-03-26 Vezi mai mult

PESCUIT

CHINA

2019-01-19 Vezi mai mult

EXBITAREA CHINĂ

Compania noastră a participat cu succes la cea de-a 22-a expoziţie China de la copt!

2019-01-19 Vezi mai mult

FILM & TAPE EXPO 2018 SHENZHEN

FILM & TAPE EXPO 2018 SHENZHEN

2018-11-23 Vezi mai mult

NEGOTIAREA DE DOB

Noiembrie12,2018 clienţii străini au negociat proiectul despre dublu curea de oţel pentru sulfat de aluminiu!

2018-11-11 Vezi mai mult

Vezi mai mult