O NAS

CONSOL je mednarodno podjetje, ki se osredotoča na pogon jeklenih pasov in jeklenih pasov. Po letih kopičenja industrije in stalnega razvoja, lahko ponudimo zanesljiv sistem jeklenih pasov in jeklenih pasov strankam po vsem svetu. Vztrajamo, da jekleni pas kot osnova ključne tehnologije, poskušamo zagotoviti profesionalno rešitev za prenos jekla za različne industrije, vključno z živilsko industrijo, kemično industrijo, sestavljeno industrijo, industrijo gume, industrijo litja filmov, itd. Za Consol je kakovost naše edino prepričanje. Cilj, ki ga sledimo, je ustvariti vrednost za naše stranke, rešiti težave za stranke pragmatično, in prinašajo ugodnosti in promocijo strankam. Konsol se nahaja v Guangzhou, ki je središče mesta biser reka delta, z vzpostavitvijo podružnic in način sodelovanja agentov, Consol je vzpostavil mrežo storitev za stranke, ki zajema večino držav po svetu. Ne glede na to, kje ste, naš jekleni pas lahko vse pošljete, vključno z namestitvijo in pop-prodajne storitve. V zadnjih desetih letih je Consol izvažal v več kot 30 držav, vključno z ZDA, Rusijo, Kanado, Korejo, Južno Afriko, Iran, Turčijo, Ukrajino, Saudova Arabija, Španija, Nizozemska, Brazilija, Malezija, Tajska, Indija, Pakistan, Filipini, Indonezija, Vietnam ...In Consol zgradil celoten prodajni in po prodaji storitveni sistem, Lahko uredimo koordinate namestitveno storitev, ki je blizu vašega obrata, da zagotovimo najboljšo kakovost storitev.

Poglej več

NOVICE

Uskladitev aluminijevega sulfata: ključna komponenta v gradbeništvu in dekorativnih materialov

Uvod: v področju gradbeništva in dekorativnih materialov, zlasti v sektorju jeklenih materialov, postopek strjevanja aluminijevega sulfata je izrednega pomena. Ta članek se bo v zanimiv svet strjevanja aluminijevega sulfata in njegov pomen pri proizvodnji jeklenih trakov in tuljav .. Razumevanje aluminijev sulfat trdnost: Alum.

2023-07-28 Poglej več

Revolucionarni debelo pastilor prinaša inovacije za kemično industrijo

V hitro razvijajoči kemični industriji se igre spreminjajoči izdelek, ki se imenuje Veleprodajni pastilator, ustvarja valove. Ta inovativna tehnologija ima potencial za revolucijo proizvodnega procesa in izboljšanje produktivnosti za podjetja po vsem svetu.

2023-07-20 Poglej več

2019-06-14 Poglej več

Konzolski trak za zamrzovalno linijo IQF, visoko trdno transportni trak

Konzolski trak za zamrzovalno linijo IQF, visoko trdno transportni trak

2019-03-26 Poglej več

RIBIŠKI IN SEAFOOD EXPO 2018

KINA INTERNATIONAL(GUANGZHOU) FISHERIJA & SEAFOOD EXPO 2018.

2019-01-19 Poglej več

22.

Naše podjetje je uspešno sodelovalo na 22. Kitajske Pekovski razstavi!

2019-01-19 Poglej več

FILM & TAPE EXPO 2018 ŠENZHEN

FILM & TAPE EXPO 2018 ŠENZHEN

2018-11-23 Poglej več

POGLAVJE IZ DUBLIČNO JELO

November12,2018 tuje stranke so se pogajali o projektu dvojnega jekla za aluminijev sulfat!

2018-11-11 Poglej več

Poglej več