Rreth nesh

CONSOL është një ndërmarrje ndërkombëtare që fokuson në rripin e çelikut dhe sistemin e rripit të çelikut. Pas viteve të grumbullimit të industrisë dhe zhvillimit të vazhdueshëm, Mund të sigurojmë rripin e çelikut dhe sistemin rrip çeliku për klientët në të gjithë botën. Ne këmbëngulim në rripin e çelikut si bazë e teknologjisë thelbësore, përpiqemi të ofrojmë zgjidhjen profesionale të transmetimit të rripit të çelikut për industri të ndryshme, Duke përfshirë industrinë e ushqimit, industrinë kimike, industrinë e përbërë, industrinë e gomeve, industrinë e shkrimit të filmit, ec. Për Consol, cilësia është besimi ynë i vetëm. Qëllimi që ndjekim është të krijojmë vlerë për klientët tanë, të zgjidhim problemet për klientët në mënyrë pragmatike, dhe sjell përfitime dhe ngritje për klientët. Konsol i vendosur në Guangzhou i cili është qyteti qendror i deltës së lumit perlës, duke ngritur degë dhe rrugën e bashkëpunimit të agjentëve, Konsol ka ngritur një rrjet shërbimi të klientëve që mbulon shumicën e vendeve anembanë botës. Pa marrë parasysh se ku jeni, rripi i çelikut mund të dërgohet gjithçka, përfshirë instalimin dhe shërbimin pas shitjeve. Në 10 vitet e fundit, Konsol u eksportua në më shumë se 30 vende duke përfshirë SHBA, Rusinë, Kanadanë, Korea, Afrikën e Jugut, Iranin, Turqinë, Ukrainë, Arabia Saudite, Spanja, Hollandë, Brazil, Malajzia, Tajlandë, India, Pakistan, Filipine, Indonezi, Vietnam... Dhe Konsol ka ndërtuar një sistem të plotë shitjeve dhe shitjeve pas shitjeve, Ne mund të rregullojmë shërbimin e instalimit që është afër fabrikës tuaj, për të siguruar cilësinë më të mirë të shërbimit.

Shih më shumë

Lajme

Solidifikimi i Sulfat të aluminit: Një komponent kyç në industrinë e Ndërtimit dhe materialeve dekorative

Hyrje: Në mbretërinë e industrisë së ndërtimit dhe materialeve dekorative, veçanërisht brenda sektorit të materialeve të çelikut, Procesi i fortifikimit të sulfat të aluminit është me rëndësi të madhe. Ky artikull do të shqyrtojë në botën intriguese të fortifikimit të sulfat të aluminitit dhe rëndësinë e saj në prodhimin e shtrirjeve të çelikut .. Të kuptojmë Sulfatën e aluminit: Alumi

2023-07-28 Shih më shumë

Në industrinë kimike që zhvillohet me shpejtësi, një produkt që ndryshon lojëra e quajtur Pastillator përgjithshëm po bën valë. Kjo teknologji novative ka mundësinë të revolucionizojë procesin e prodhimit dhe të përmirësojë produktivitetin për kompanitë në mbarë botën.

2023-07-20 Shih më shumë

2019-06-14 Shih më shumë

Konsol rrip çeliku për linjën e ngrirë IQF, rrip i lartë i konveyor çelik

Konsol rrip çeliku për linjën e ngrirë IQF, rrip i lartë i konveyor çelik

2019-03-26 Shih më shumë

EXPO NJË PËR TË PËR TË PËR TË PËR TË PËR TË PËR TË PËR TË PËR TË PËR

CHINA

2019-01-19 Shih më shumë

22 DHE CHINA PËR EXHIBISIN

Kompania jonë mori pjesë me sukses në Ekspozitën e 22-të të Kinës!

2019-01-19 Shih më shumë

FILM & TAPE EXPO 2018 SHENZHEN

FILM & TAPE EXPO 2018 SHENZHEN

2018-11-23 Shih më shumë

PËR SHELËLËN TË BELT NEGOTI

12 nëntor, 2018 klientët e huaj negociuan projektin rreth rripit të dyfishtë të çelikut për sulfatën e aluminit!

2018-11-11 Shih më shumë

Shih më shumë