OM

CONSOL är ett internationellt företag som fokuserar på drivsystem för stålbälte och stålbälte. Efter år av industri ackumulation och kontinuerlig utveckling, vi kan erbjuda tillförlitligt stålbälte och stålbältessystem till kunder över hela världen. Vi insisterar på stålbälte som grund för kärntekniken, försöker tillhandahålla professionellt stålbälte överföringslösning för olika industrier, Europeiska unionen För Consol är kvalitet vår enda tro. Målet vi strävar efter är att skapa värde för våra kunder, lösa problemen för kunderna pragmatiskt, och medför fördelar och befordran till kunderna. Konsol ligger i Guangzhou som är centrum staden pärla flod delta, genom att upprätta filialer och agent samarbete sätt, Consol har skapat ett nätverk för kundservice som täcker de flesta länder runt om i världen. Oavsett var du befinner dig kan vårt stålbälte skickas till, inklusive installation och service efter försäljning. Under de senaste tio åren exporterade Consol till över 30 länder, inklusive USA, Ryssland, Kanada, Sydafrika, Iran, Turkiet, Ukraina, Saudiarabien, Spanien, Holland, Brasilien, Malaysia, Thailand, Indien, Pakistan, Filippinerna, Indonesien, Vietnam...och Consol byggde ett komplett försäljning och efter-salt service system, vi kan ordna en koordinat installationstjänst som ligger nära din anläggning, för att säkerställa bästa servicekvalitet.

visa mer

PRESSRUM

Solidifiering av aluminiumsulfat: En nyckelkomponent i byggnads- och dekorativa materialindustrin

Inledning: Inom området bygg- och dekorativa materialindustrin, särskilt inom stålmaterialsektorn, stelningsprocessen för aluminiumsulfat är av yttersta vikt. Denna artikel kommer att blåsa in i den spännande världen av aluminiumsulfat stelning och dess betydelse för produktionen av stålband och spolare .. Förståelse av aluminiumsulfat Solidification: Alum

2023-07-28 visa mer

Revolutionära grossist Pastillator för innovation till kemisk industri.

I den snabbt utveckling av kemisk industri, en spelförändrande produkt som kallas grossist Pastillator gör vågor. Denna innovativa teknik har potential att revolutionera tillverkningsprocessen och förbättra produktiviteten för företag över hela världen.

2023-07-20 visa mer

2019-06-14 visa mer

Konsolstålband för IQF-frysning, höghållfast transportbandet

Konsolstålband för IQF-frysning, höghållfast transportbandet

2019-03-26 visa mer

FISKE & SEAFOOD EXPO 2018

CHINA INTERNATIONAL(GUANGZHOU) FISKERI & SEAFOOD EXPO 2018.

2019-01-19 visa mer

22ND KINNA BAKNINGEN

Vårt företag deltog framgångsrikt i den 22:a China Baking Exhibition!

2019-01-19 visa mer

FILM & TAPE EXPO 2018 SHENZHEN

FILM & TAPE EXPO 2018 SHENZHEN

2018-11-23 visa mer

FÖRHANDLING AV DUBBELSTS

November12,2018 utländska kunder förhandlade om projekt om dubbel stålbälteflaker för aluminiumsulfat!

2018-11-11 visa mer

visa mer